Lonneke van Engelen

Geboren en getogen in Brabant. Moeder van twee jongens. Gek van taal, schrijven en boeken. Struint graag door een boekenwinkel of is te vinden in de bibliotheek. Het strand is haar favoriete plek, aan zee, slenterend langs de branding. Ze kookt graag, maar gaat nog liever uit eten.

In beeld...

Ze was nooit dé chic van het hockeyteam, nooit het knapste meisje van de klas. De leuke kerels kozen altijd voor haar vriendinnen. Ze is een gewone, lieve, eenvoudige moeder en echtgenote, met een simpel leven. Ze kiest voor veilig, en zeker. Altijd.
Tot die ene keer.

Voor het eerst in haar leven gaat ze vreemd en belandt in een heftige affaire. Met alles erop en eraan. Ze gaat ervoor en kiest voor haar minnaar. Met alle ellende, verdriet, spanning en absurde, maar hilarische situaties van dien. Volgt ze één keer haar hart, krijg je dit.

Na zeven jaar heeft ze alle avonturen opgeschreven. Haar eerlijkheid, cynische blik en zelfspot maken dit verhaal niet alleen indrukwekkend, maar ook uitermate geestig.

Wat Lonneke is overkomen, kan elke vrouw gebeuren. Je mag geloven in sprookjes. Er zijn affaires die kunnen leiden tot iets moois. Alle vrouwen willen een prinses zijn, en bemind worden door die ene prins. En het kan... 

woman reading and relaxing near luxury swimming pool
zonnig zeeland
de-witte-nijl 3
Chenin blanc
lunch aan zee strand
geitkommilfoo klein