Persbericht 20 september 2021

 

Het debuut van Lonneke van Engelen binnen zes maanden meer dan 10.000x verkocht.

Debuutroman ‘Alleen een beetje verliefd misschien…’ meer dan 10.000x verkocht.

Binnen zes maanden na verschijning is de debuutroman van Lonneke van Engelen meer dan 10.000 keer verkocht. Een bijzonder succes voor een debuutroman, die bovendien in eigen beheer is uitgebracht. Haar openheid in combinatie met haar geestige schrijfstijl brengt een verhaal dat taboe doorbrekend is en alle rauwe aspecten van het leven omvat. Een ware toevoeging aan het huidige literaire domein.

Pseudoniem
Wie is Lonneke van Engelen? Een veel gezochte vraag op Google… Vele namen worden genoemd. Lonneke kiest ervoor om onder pseudoniem te blijven en niet kenbaar te maken wie zij, of hij…, is.

Nederland & België

Inmiddels hebben ook de Belgische lezers het boek opgepikt. De verkopen in Vlaanderen lopen op en reacties vanuit België zijn net zo lovend als in Nederland.

Herkenbaar
Uit reacties van lezers blijken de herkenbaarheid van het verhaal en de aantrekkelijke schrijfstijl van Lonneke de succesfactoren. Veel emoties en gebeurtenissen uit het boek zijn voor veel lezers realiteit. In het boek komen elementen terug waar met name vrouwen zich mee identificeren; verlangens, schuldgevoel, spanning, erotiek, drama. Haar eerlijkheid, cynische blik en zelfspot maken dit verhaal niet alleen indrukwekkend, maar ook uitermate geestig.

Cover klein

© Lonneke van Engelen, 2021

Ontwerp omslag: Communicatie Team
Fotografie omslag: No Point Fotostudio
Binnenwerk: Haags Bureau | Boekenmakers
Drukwerk: New Energy

ISBN 978-90-831390-1-2
Uitgeverij MIJ

Achterflap - Alleen een beetje verliefd misschien...