Persbericht 12 april 2021

 

Lonneke van Engelen vertelt haar verhaal in de nieuwe VROUW Glossy

In de nieuwe VROUW Glossy die 13 april a.s. verschijnt, deelt Lonneke van Engelen haar verhaal over de zeven heftige jaren waar zij haar debuutroman ‘Alleen een beetje verliefd misschien…’ over schreef.

VROUW Glossy
Voor, door en over de Nederlandse vrouw die midden in het leven staat. Inspiratie, reflectie en interactie. VROUW Glossy sluit aan bij de laatste trends voor de doelgroep. Een toptitel met een gemiddeld bereik van 314.000 lezers per editie. In de rubriek ‘In vertrouwen’ deelt Lonneke een eerlijk inkijkje in haar leven op het moment waar de ellende in haar huwelijk begon.

Van moeder en echtgenote, naar minnares en leugenaar
Ze had het allemaal lekker voor elkaar. Midden dertig, vijf jaar getrouwd, twee jonge kinderen, een goede baan, een tweekapper en een stationwagen. En toen bleek haar man verliefd, op een ander. Fuck it, dacht ze en ze gaf ze zich over. Aan een hopeloze verliefdheid. Op een collega, de knapste van kantoor. Ze is er voor gegaan. Zonder zekerheid, zonder garantie. Voor het eerst in haar leven gaat ze vreemd en belandt in een heftige affaire. Met alles erop en eraan. Stiekeme afspraakjes, ontmoetingen op gure carpoolplekken, seks in de buitenlucht. Ze moet zich verstoppen in zijn kledingkast om niet betrapt te worden, al haar spullen belanden in het zwembad, haar ex begint haar te bedreigen, bezorgt haar een lekke band, beklad haar huis enz enz enz. Maar…ze gaat ervoor en kiest voor haar minnaar. Met alle absurde, gênante en pijnlijke, maar o zo hilarische situaties van dien. Volgt ze één keer haar hart, krijg je dit. Haar eerlijkheid, cynische blik en zelfspot maken dit verhaal niet alleen indrukwekkend, maar ook uitermate geestig. Van moeder en echtgenote, naar minnares en leugenaar. Het kan snel gaan…

Cover klein

© Lonneke van Engelen, 2021

Ontwerp omslag: Communicatie Team
Fotografie omslag: No Point Fotostudio
Binnenwerk: Haags Bureau | Boekenmakers
Drukwerk: New Energy

ISBN 978-90-831390-1-2
Uitgeverij MIJ

Achterflap - Alleen een beetje verliefd misschien...