Pers

20 september 2021

Debuutroman ‘Alleen een beetje verliefd misschien…’ meer dan 10.000x verkocht.

Binnen zes maanden na verschijning is de debuutroman van Lonneke van Engelen meer dan 10.000 keer verkocht. Een bijzonder succes voor een debuutroman, die bovendien in eigen beheer is uitgebracht. Haar openheid in combinatie met haar geestige schrijfstijl brengt een verhaal dat taboe doorbrekend is en alle rauwe aspecten van het leven omvat. Een ware toevoeging aan het huidige literaire domein.

12 augustus 2021

Debuutroman ‘Alleen een beetje verliefd misschien…’ knalt De Bestseller 60 in.

Vier maanden na verschijning komt het debuut van Lonneke van Engelen met meer dan 5500 verkochte exemplaren op plek 52 De Bestseller 60 in. De Stichting CPNB stelt De Bestseller 60 wekelijks samen op basis van door de KVB-SMB / GfK verzamelde verkoopgegevens van meer dan 900 Nederlandse boekwinkels.

20 juli 2021

Debuutroman ‘Alleen een beetje verliefd misschien…’ in tweede druk

Vier maanden na de eerste druk is het debuut van Lonneke van Engelen met 3000 verkochte exemplaren een ware zomerhit.
De eerste druk van ‘Alleen een beetje verliefd misschien…’, de debuutroman van Lonneke van Engelen, vliegt over de toonbank. Door dit overweldigende succes krijgt het boek vier maanden na verschijning al een tweede druk, na de eerste oplage van 3000 exemplaren.

11 juli 2021

Drie maanden uit, 2500 boeken verkocht…

De debuutroman ‘Alleen een beetje verliefd misschien…’ van Lonneke van Engelen is een ongekend succes. In de eerste drie maanden na verschijning zijn er 2500 exemplaren verkocht van het boek. De roman, uitgegeven in eigen beheer, slaat enorm aan bij vrouwen tussen de 25 en 55 jaar. Uit reacties van lezers blijken de herkenbaarheid van het verhaal, het feit dat het waargebeurd is en de aantrekkelijke schrijfstijl van Lonneke de succesfactoren.

12 april 2021

Lonneke van Engelen vertelt haar verhaal in de nieuwe VROUW Glossy

In de nieuwe VROUW Glossy die 13 april a.s. verschijnt, deelt Lonneke van Engelen haar verhaal over de zeven heftige én waargebeurde jaren waar zij haar debuutroman ‘Alleen een beetje verliefd misschien…’ over schreef.

16 maart 2021

Brabantse debuteert met eerlijk en open boek over haar affaire, scheiding en alle ellende van dien…

Vandaag verschijnt ‘Alleen een beetje verliefd misschien…’ van debuterend schrijfster Lonneke van Engelen. Deze roman is het eerste deel dat zeven heftige jaren beschrijft. Ze heeft het lef gehad om alles wat ze heeft meegemaakt naar waarheid op papier te zetten; haar verraad, het verdriet, de angst en de ruzies, maar ook de lust, de liefde, de hoop en intense seks.

Cover klein

© Lonneke van Engelen, 2021

Ontwerp omslag: Communicatie Team
Fotografie omslag: No Point Fotostudio
Binnenwerk: Haags Bureau | Boekenmakers
Drukwerk: New Energy

ISBN 978-90-831390-1-2
Uitgeverij MIJ

Achterflap - Alleen een beetje verliefd misschien...