Vervolg…

Lonneke verhuist, met de kinderen, naar Raf. Het lijkt een romantisch begin van een lang en gelukkig leven, maar in werkelijkheid begint de ellende nu pas echt. Krijgt ze uiteindelijk toestemming om te verhuizen, of niet? En waar gaan de kinderen naar school?

Doordat hij zijn grip op de situatie verliest, wordt Meneer steeds
onvoorspelbaarder en krijgt zijn gedrag agressieve trekken. Hij bedreigt Lonneke en Raf en zet de kinderen tegen hen op. De spanning en stress hebben effect op Lonneke en haar kinderen, maar ook op Raf en zijn kinderen. Uiteindelijk gaat ook de vader van Meneer zich ermee bemoeien, wat geen goed doet. Leanne, de sneue secretaresse, heeft haar zinnen op Raf gezet, en doet er alles aan om hem te verleiden. En Raf gaat erin mee…

Lonneke zit op het randje. Het gedrag van Meneer, de relatie met Raf en de druk op het werk putten haar emotioneel uit. En alsof dat nog niet genoeg is, ruikt haar manager bloed, en wordt Lonneke van de ene op de andere dag ontslagen. Intussen woekert de juridische strijd tegen Meneer over de schoolkeuze van de kinderen voort, waarbij Lonneke ook nog wordt gedwarsboomd door de kinderen van Raf.

De passie blijft, de seks is nog steeds geweldig en haar liefde
voor Raf vergaat niet. Het drijft haar tot het uiterste...

Deel twee verschijnt naar begin 2022...

© Lonneke van Engelen, 2021